Nytt jobb husvagnsliv å träning.

Ja då har dag nr 2 på nya jobbet pågått ett tag då!!! Gillar å va tillbax på asfalten!!! Tyvärr blir de ju Inge häst på veckorna men desto mer på helgerna ny då!!
Hickofisen å Mix kommer tränas på helgen å återhämta sej på veckorna man lär ju testa nya sätt!!!
Fitnessfigthen för mej går skapligt, har kommit in i gamla vanor igen med å äta bra planera å träna. Jag fick plötsligt tid till mej!!! FF maten gör att ja inte riktigt orkar allt ja måste så ja gör lite frånsett från kosten men verkligen tänker på vad ja stoppar i mej. Går så mycke bättre då!!!
Red lopp i lördags å vägde in mej på 66,1 så snart så är ja i match vikt!!! Å nu på fredag e de start igen hoppas ja e nere på en 65, vikt då!!! Puh de blir min första start utan underbara Frasse så stackars den som följer med!!! Hoppas att syster kan följa!!!

Ikv blir de löpning igen fast med en som jobbar här, skönt me draghjälp så ja får upp farten!!!

På återseende!!!
Kraaam

Kommentera