@home

Hemma i Järvsö igen!!! Härligt värre!!!
Jobbade in fredag så se vart en extra dag fri.., shoppat lite nya träningskläder å fixat matlådor. Tränat fina hästar, mina älskade hästar. Hicko, de e så sjukt tomt utan henne på veckorna, turligt nog blir hon glad när ja kommer hem!! I fredags morse bara skrek hon rakt ut bär ja klev in i stallet å sa Go morron. Då får man en tår i ögat!!! Älskade Hickofis!!!
I morron söndag startar vi i monte på Solvalla, se största ja gjort, rida på valla me mitt guld!! Gissa om ja kommer va dööö nervös…

Idag vart de lite mys å mjuka hela kroppen för Hicko, hon känns jätte mjuk å smidig så vi håller tummarna för en matlapp i morron!!!!
Mix va ut på galoppintervaller, å han tycker de e så kul!!! Öronen rakt fram å wiieeee va han kämpar!!

Ja har skött mej oki i veckan va de gäller träningen å maten har varit ett mysterium å få ihop. Choklad fällan är given så nu kämpar ja mer ur sockerträsket!! Ja ska få ordning på mej å magen som börjat göra sjukt ont igen.

Helgen har bjudit på härliga tränings pass och ja känner att veckan som kommer, de är en super bra vecka!!! Matlådor frulle mellanmål har planerat massor för å funka hela veckan. Går upp 03:15 så planering krävs!!!

Håll tummarna för mej å Hicko i morron!!!!

Kramar

20120825-211042.jpg

20120825-211115.jpg

Kommentera