De rullar på..,

Lördag morron hos mormor igen!! Riktigt mysigt å komma hit, lagad mat å mysigt på alla vis bara min F som saknas. Men idag e de umgås me moster Marita som gäller!!!
Ja ligger i sängen på spikmatta å satan i gatan va den sticks å gör ont men känns att den gör gott. Förkyld o ont i halsen förföljer mej så No halvmara för mej. Skit sur å allt har ja redan varit så nu får de bara va!!
Åker hem i eftermiddag, sååå skönt!!
Söndagen bjuder på unghästutställning på Bollnäs travet, Mix skall ställas ut. Hickofisen skall yoga ridas så hon är mjuk å fin inför tisdagens start på Hagmyren, undra om ja gått ner nåt mer, Hmmm hoppas!!! Frasse har kört henne nu i veckan två gånger å hon har känts fin!!! Så de håller vi tummarna för att de håller i sej.
Vart shopping på hööks hästsport igår, regntäcke ridtäcke å lite smått å gott!!!! Bara de bästa är gott nog till henne <3

Nu blir de morron promenix me moster, så let the show begin….

/M

20120915-074402.jpg

20120915-074420.jpg

Kommentera