Inte alltid som man tänkt..

Nu va de ett tag sen igen, orsak – tok mycke på jobbet! Ja klagar absolut inte, jobba mycket de trivs ja med. Dessvärre blir ju träningen lidande när ja jobbar 14 15 18 timmars pass. Men eftersom ja ändå inte är helt bra i kroppen, både sen tidigare å pga halsont så får de va oki just nu.
Men nu i helgen blir de träna häst åka till sjukgymnast springa å ja tänkte faktiskt ta mej en tur till gymmet. Mitt humör å allt me mej funkar ju bättre när ja tränar så ja ägnar helgen åt att hitta tillbax till min tränings gnista!!!
Maten blir ju oxå lite lidande i denna branch men ja försöker så gott ja kan. Nu i veckan har ja varit riktigt duktig absolut inte perfekt men en Go bit påväg. Så helgen blir även å fixa mat till kommande vecka. Ja önskar ju hela tiden att ja ska fixa å tappa i vikt, men svårt när ja är hämmad i träningen!!!
Löparvantar å lite tjocka tights å en fodrad jacka lampa å pepparsprej så ska ja ut i skogen till veckan!!!

Nu väntar helgen!!!

//M

20120927-103622.jpg

Kommentera