Levande lördag…

Nu är de en trött tjej som parkerat rumpan på stolen, me vovve i knät kråkbo på huvet å ett duktigt tomt hjärnkontor…Gäääsp, men ja är ledig idag ja ska bara…tvätta, har två veckors tvätt efter värmlandstripp å jobb, jippiiii or NoT, handla så man kan äta mer än dagens ekoooo, å ja matlådor måste fixas, borde städa men de tror ja bestämt ja skiter i, dammråttorna tänker nog inte gå nån stans iaf. Ja ska ta mej ut en tur å röra på fläsket å hoppas kroppen är på min sida, vi har haft relationsproblem ja å kroppen en tid nu… Hundarna ska få sitt <3. Min vackra springare, Hicko vi skall ut å mysa i höstleran, Gud va ja saknar denna underbara varelse när ja är borta å jobbar, så där jävla mycket att de gör ont i själen <3 hoppas hon inte känner sammma utan att hon tycker livet är oki ändå..

De är konstiga känslor som är i rörelse i mitt hjärnkontor, att ha jobbet man älskar men att inte kunna ha de i närheten av hästar å hundar, de gör förbaskat ont i själen. Men känslan av att inte ha ett bra jobb eller ett jobb som ja inte trivs med, som inte stimulerar, den känslan den bryter ner ner ner, varje dag sakta men säkert. Märkte inte när ja var där men såhär efteråt när ja känner de bra som känslan ger nu så förstår ja…

Förr så jobbade jag för de var livet, nu jobbar ja för att kunna leva. 

 

Kommentera