vinter tid..

ja ja kan ju inte påstå att ja tycker om snö å vinter alls, de e kallt å allt tar mycke längre tid, urk!!! Men snön gör de ju ljusare ialla fall så man får väl se de som ett plus även fast de är svårt!
Men en bokad resa till Thailand i vå veckor gör livet lite mer drägligt i kylan!!!!

Vinterträningen på hästarna börjar komma igång efter lite vila, även om de är lite trögstartat just nu för fröken Boström. Är i gränslandet på å få vinter ledigt till å jobba nå litet ibland, men snart så är ja me på banan igen!!!

Å träningen har blivit aningen lidande nu när kroppen inte varit eller är på min sida, så hoppandes mellan läkare å alternativa metoder känner ja nu att de är dags å rycka upp sej igen!! Så kiv bar de av till gymmet men mej själv delar av förkylningen som finns kvar å sambo. Ja vi lär ju komma i form lite iaf om vi ska kunna visa oss på de Thailändska stränderna… haha ja som om nån skulle bry sej, men en bra ursäkt att inte skippa tränandet!!! så nu blir de å fixa ett träningsupplägg för mej å hålla sej till de. Så ja lär ju tänka till lite å sätta upp rimliga mål som man kan uppnå utan att vara på elitnivå å ha de som ett 110% jobb.. Ja ja är ju inte känd för å va lagom lixom!!!

Men nu blir de ett lagom hårt resultatgivande upplägg på listan, både för mej i Hicko skruttan!!

Dogsen har gått i dvala pga vädret å kylan, dom e morrontrött kvällstrött, sover förmiddag middag eftermiddag å undviker att gå utanför dörren!!!!

tjing tjing!!!

Kommentera