Tisdag…

Skönt, nu e de hysteriska ätande å fikandet slut!!!! Yes!!
Vardag igen, ett litet tag iaf. Om bara en vecka bär de av till Thailand!!! I två veckor!!! De ska bli så sjukt skönt få lite sol å ledigt, visst e ja vinter ledig från jobbet men ändå, ledig från vardagen!!

Så fram till avfärd är de träna häst som står högt på listan ihop me att träna mej själv!!! Har gett mej sj en pt timme i julklapp ja vann ju en hoppa högst tävling de fick ja ett presentkort så ja e sååå värd att bli pinad!!!! Just love it!!!
Men inga direkta underverk hinner väl ske på denna korta tid innan resan, men man måste ju börja nånstans!!! Så mina damp om att ja kan liknas med en elefant kommer förmodligen kvarstå en Stund till!
Men va gör man när kroppen säger ifrån å bara gör ont?!?! Jo man tränar på för vila hjälpte inte å rörelse kan omöjligt va ohälsosamt. Så nu kämpar ja på, ont å jävligt men ja fixar de iaf, lite långsammare å väldigt påfrestande för psyket. Men om kroppen inte kan så måste hjärnan möta upp å de lovar ja e verkligen inte dagens lättaste. Min kropp har aldrig gjort ont att träna så ja bryter ihop å biter ihop. Inget blir bättre av å bara gnälla!!!

I eftermiddag kommer Kim & C hit å ska käka mat me oss, ska bli riktigt najs!! Steken puttrar på spisen å gonar till sej delux!!!!
Så nu bär de av ut i stallet, småhästar ska ledtränas å avvänjas å de andra tränas å mysas med, mina bortskämda fick julklappar igår, täcke å nya hasskydd!!! Bara älskar å skämma bort mina mys djur!!!!

Kram kram

20121225-093843.jpg

20121225-093903.jpg

Kommentera