Mot nya tider…

Hemma från Thailand å tillbaka till verkligheten å 29 grader kallt. Drog på mej ordentliga mag problem efter taskig pizza, som har varit ihållande, ända tills nu. Ja är på bättringsvägen!!!! Tur de för de tar på krafterna att inte få behålla maten…
Thailand var guld!!! Ska berätta mer om de nån dag!!!
Sen vi kom hem har de vart massa fix me hästar å mys å gos å hundar,deadline helg för F å funderingar på kommande jobb säsong. Ja lovar de snurrar i bollen!!!
Tjockångest matångest ångest helt enkelt, tränar på riktigt nr nu sen vi kom hem trots magproblm,orkar inte massor men kämpar på. En vän i Thailand fixade med mitt onda så idag körde ja yoga för första gången på över ett år å de gjorde inte ont!!! Gissa om ja va lycklig!!!
Vill ju så mycket nu när ja känner mej lite bättre men ja kör på försiktigt, vet att min överdrivna iver över att träna stenhårt lätt spårar ur!!!

På måndag startar ja en 5 dagars detox kur i hopp om å rensa rent i kroppen å få ny energi!! Detta följa av att ja ska bli bättre på maten igen å inte fuska hoppa över glömma bort osv…
Detox blir spännande!!!

Xx// M

Har jordens träningsvärk i rumpa lår!!!!! Wiiieeee!!!

Kommentera