Nöjd…

Har vart en bra dag idag!! Fixat me hästar på förmiddagen, härligt när termometern bara visade 15 minus i morse!!! De går som så mycket lättare då.
Sen vart de iväg å träna på gymmet idag, de va ett tag sen närmare bestämt innan Thailand.men ja har ju tack och lov prestige nog så ja fixar ju att träna hemma om ja ej e på gymmet. Men idag vart de gymmet, crosstrainer å ben rumpaträning å givetvis mage som ja alltid kör. Detta följt av intervaller på cykeln å avslut me lite crosstrainer igen. Riktigt Nöjd me passet, å tro mej att ja kommer ha träningsvärk som satan i morron för de känns redan nu 🙂

Vart lunchat på byn, sushi. Min favorit snabbmat!!!! Shoppat hästmat å lite smått å gott med herr F. Mysigt å göra nåt om än så bara lite!!! Får ju ta vara på de lilla.

Hästarna får va ute länge ikväll när de e så skönt väder, matade på me massa hö. Tog hundarna på en lite längre promenad än va vädret tillåtit de senaste, haha gissa om de va rally hundar. Så nu sover de så sött så.

Gjorde yoga idag igen, min kropp mår så himla bra av de. Visst bara fem solhälsningar men ja måste ju va snäll mot kroppen, så ja ska försöka att göra fem solhälsningar A varje dag och vissa dagar längre yoga pass så kroppen kommer i fas igen. Blir nog å passa in ett yoga pass på stark till veckan.

De tråkigaste ja vet är å tvätta håret, suck men nu måste ja göra de….

Ha de gott tills nästa gång

//M

Kommentera