Dagen innan detox!!!

Sköna söndag!!! Ännu en härlig dag till räkningen..
Börja me en långtur på hästryggen, Mix dagen till ära. Hicko är inte bra i sitt öga än därav att Mix fick testa på lite turridning. Så de va ja Mix Humlan å Camilla å Jamed å Millis, Mix har aldrig vart ut på nå liknande. De vart nytt me två extra hästar å alla rids,men som den kloka gofis han är så skötte han sej super! Tarva på jätte duktigt, han vart sporrad av de andra två blodingarna. Å han glänste i sin galopp som alltid!!

Flisan å hennes hag kompis Tindra fick komma in idag igen å få lite extra mat å mys, så Flisan känner sej hemma när bebisen kommer. För de börjar ju närma sej!!!

Sen tog ja mej en tur till gymmet idag igen, körde på riktigt bra på crosstrainern, fick svettas ordentligt. Detta följt av att magen fick sej en omgång idag igen. Sen vart de Coop å shoppa inför måndagens detox start. Behövde inte komplettera speciellt mycket men nu e de gjort, så måndag då kör ja dag ett av fem!!! Detox smoothi blir de till frukost i morron.

Veterinären skall ringas i morron ang Hickos öga & avmaskningsmedel, hovslagaren kommer. Sotas ska de oxå göras å hoppas att telefonen ringer om nå spännande jobb!!!!

Håller tummarna att ja kommer va grym under min detox, att ja kommer träna på lika bra som denna vecka. Att ja kommer va glad å full av energi.

Kommentera