På spåret igen!!

Ja då va ja me på banan igen efter magsjuka å återhämtning!!!! Hemska sjuka!!!!
Igår va ja på Bollnäs travet me syster yster som kavlade en monte häst, godkänd!! Så vi passa givetvis på å ha lite kvalitetstid så som vi systrar behöver, kan inte ske föööör ofta!!!! Vi utökade våra redskap i våra ”hemmgym” å åt massa gott!!
Fick hjälp i stallet å hon kikade på Hickos öga.. Måtte min prinsessa snart bli helt bra i ögat, de räcker me lite blåst så ser de sämre ut 🙁

Ja hann me en power walk å styrketräning hemma innan Kim kom å hämta upp mej!! 45 min i blixthalka å snöpuls. Sen vart de en omgång me min favorit kettelbellen ljuvliga klump!! Vart en ny inköpt igår, tyngre!!! Å så fick axlar å mage sen en runda. Shoppade oxå lite andra vikter å gummiband så ja känner mej stort på G!!!

Skönt att ha karaktär till att träna hemma, de är i mitt fall ovärderligt tidsbesparande!!!!

Stallfix, träning av mej å hästar, måla klart vårt nya projekt å hämta bokpaketet där har vi dagens att leka med!!!

//M

Kommentera