Tränar på…

Vart en fin dag å träna häst på idag!! Började me en liten mys tur på t man hand me stora lilla Mix. Han sköter sej å travar på bättre å bättre, de roligaste är att han är pigg framåt å vekar tycka d e skita kul å springa.
Min fina flicka Hicko fick en långtur ihop me hästar å brudar från grannstallet. Hon skötte sej riktigt bra, trotts att hon i onsdags gick intervaller å va sjukt överladdad, men idag va hjärncellen med, nästan hela tiden! Tog en galopp på hemvägen å då ville fröken Hicko spränga ljudvallen!!! Men hon är så härlig Lill fisen ❤

Här hemma trixar de å fixas de för fullt, knappt att tiden räckertill till allt..

Min träning hinns inte riktigt med som ja vill just nu men de år desto bättre med maten!!! Känner lite panik men försöker lila mej cool så gott de å

Kommentera