Förkylningstider å travtider..

Host host å snörvel, jäkla förkylnings tider. Har lyckas hållla mej frisk in i de längsta, men me mer eller mindre superförkyld sambo så är väl insjuknandet ett faktum. Å yes givetvis den mysiga varianten, ont i hela kroppen varenda led och totalt orkeslös. Tack för den! Men ja ska inte gnälla..

De har väl hänt lita av varje sen sist ja skrev. Va ju på g å tränade riktigt bra å försiktigt me min höft å sida så förkylning -go away and never come back!! Men sitter nu å gör en planering för kommande vecka va de gäller träning för mej å hästarna mina.

Hicko hon startar på onsdag på Romme, i ett sulkylopp. Gissa om ja kommer va kräknervös, hon har inte gått sulkylopp på över året!!! Men ja tycker hon känns superfin å stark. Hon svarar väldigt bra på vinterträningen tycker ja. Så håll tummarna att ja gjort rätt.!

Mix tränar på som vanligt, han känns som han brukar. Ben överallt å jätte snäll, men han tar sej. Ska börja träna han för vagn snart igen å se om han får sej ett uppswing av de!

Felicias mage den växer, lilla sötgumman. De är bara en månad kvar nu. Puh nervös för de också… Ja ja har ju haft mitt namn klart sen Flisan fick sin första föle, Pölsa ska han heta! Men så vart de inte, först kom Plura Ill, sen kom Sid Ill och nu då om de skulle till å bli en hingst igen hade ja äntligen kunna få döpa honom till Pölsa, efter karaktären i Smala Sussi. Undra hur de skulle bli i dessa skandaltider.. Oavsett så är de en spännande väntan på bebis!!
Monsun travade till sej en tredje plats på Romme i fredagskväll, lycka i säsongsdebuten de!!!

Nu ska ja fortsätta mitt planeringsmöte me mej själv i soffan me en stor kopp kaffe, å ladda för å iaf orka med en Hicko tur..

// M

Kommentera