Fina lilla kalori…

Som alltid när ja blir sjuk å inte kan träna som önskas så sätter de sej på hjärnkontoret, å som ett brev på posten kommer – t j o c k å n g e s t ..
Så nu räknas de kalorier, näringsberikade sådana vill man ha!
Va en tur på ikea idag, så lunchen bestod av två korvar i bröd å en kanelbulle. Ja nog va de gott alltid annars ljög ja! Men hallå?!?! på riktigt, va de verkligen värt de?! Nej de kan ja inte påstå, har dagen till ära överskridit mitt intag med närmare bestämt 502 kalorier. Så hade ja hoppat min lunch och kanske vart smart som ja brukar å haft typ quinoa sallad eller dylig med mej så hade ja inte kommit upp i vad ja skall äta på en dag.

Men de är väl just där som ja ser charmen i å räkna kalorier, ja lär mej mer å mer å får en påminnelse om va skit man stoppar i sej vilket gör de enkelt att stå över och att istället välja att planera mina måltider å mellanmål. Så man slipper hamna i situationer där man gör dåliga val.

Så med detta som en påminnelse har ja en kaloriapp, shapeup. Har haft den över ett år nu å den är verkligen ett bra redskap för medvetenheten och hjälp att varken äta för mycket eller för lite. För de är lika illa att ligga på ett för stort underskott som ett för stort överskott.

Felicia har flyttat in i fölboxen nu sen ett par dagar tillbaka, de är ju snart dags.. Så skönt att Flisan å Hicko verkar komma överens. Dom brukar stå å nosa på varann i hagen över staketet. Å när ja tar i Flisan så är Hicko inte arg på henne. Hon visar nämligen tydligt om de inte passar henne. Min lilla madam!!! Flisan passerar, så när bebis kommer misstänker ja att Hicko utnämnt sej själv till moster… <3

Piggare från förkylningen nu känns de som, så i morron blir de pw igen. Å toppar till de me lite styrka för å se hur förkylningen tar de!!!

<3

Kommentera