pirrigt…

Puh, i morron då ska fisen ut.. Hicko alltså! Å ja lovar att ja kommer va kräckäckligt skitnervös!!!! men förväntansfull till max!! Hoppas hon håller sej på benen å skippar galoppen =) då blir ja nöjd oavsett placering.

Gårdagens miss a`la ikea lunch, har idag visat spår av socker ja vill ha dej. Tyvärr föll ja dit på en chokladbit, dubbelnougat. Sinnessjukt god, med den i beräknandet av kalorier så får ja lägga mej hungrig. Men känner ja att ja behöver mat då blir de lite keso ikv.. Har iaf varit smart och fixat lunch till morgondagens trav tripp, kalkonsallad! gott å så slipper ja välja mat där alternativen är pest eller kolera! Så i morron har ja bestämt att de blir en bra dag!!

HIcko kändes jätte fin å mjuk idag, så ja hoppas hoppas!!!

Håll tummarna för Hicko i morron & för mej å dessa jäkla kalorier….

Kommentera