Solen är här!!

Sköna söndag, med strålande sol!! Hästarna har söndag dom oxå idag, vi tränade på bra igår me Hicko å Monsun. Hicko i rygg, hon har nämligen lagt till med mindre trevligt fruntimmer beteende för tillfället. Så då får hon va rygg häst, men då sköter hon sej iaf!
Hon funkade ju inget vidare i loppet i onsdags, så nu inväntar vi massör/naprapat typ som ska kolla upp henne då hennes prestation och hela loppet hur hon ändes inte riktigt va bra så känns de bäst att kolla upp va de kan vara så de inte blir nån skada.
Mix, de stora lilla busfröet har lekt av sej en baksko me hagkamraten Lasse, så han har långhelg. Vilket känns otroligt bra med tanke på att han nu besväras av tanden när han har bett. Så solen skiner på våra monster idag!

Så söndag till ära har ja hunnit med massor, stallfix å hundar som vanligt. Sen bar de av till gymmet, har ju en släng av träningsvärk. Lördag förmiddag spenderades på Bollnäs travet, där ja red ett monte jobb åt en tjej som heter Maria. En fin Fux, med fin fart! Konstaterade att de var alldeles för länge sen ja ridit i montesadeln. Men de gick jättebra å ja kände mej stark, vart inte trött. De va första gången på över ett år som ja red utan att ha ont i höger höft och sida, blev ju turligt nog ”lagad” av Leeanne när ja var i Thailand. Så detta jobb kändes verkligen bra på alla vis.
Åter till gymmet, suck. Löpbandet tjugominuter, en evighet. Crosstrainer elvaminuter, ännu en evighet. Roddmaskin femtonminuter, meeeen ja dööör va långtråkigt. Körde ben rumpa mage, de va däremot uppfriskande. Kändes hopplöst ett tag men de vände till slut. Ja ja är ju en utomhuslöpare så, löpband? Nej tack. Men som bambi på hal is känner ja mej inte trygg, så gymmet får besökas flera gånger till veckan. Ska nog se till å boka in mej på en pt timme så ja hittar motivationen i gymmet igen!

Vi har dammat av våra längdskidor idag, så sjukt kul vi haft! Åkte bara hemma utanför på täckten. Snötäcket är skare så de gick fort som tusan. Hundarna var med oss å raceade, man verkligen såg va kul de hade. Rally hundar. Så nu ligger dom utslagna i varsin bädd.

Ja borde ta tag i och städa här hemma, men orkar verkligen inte. De är ju för trist en solig dag som denna. Får bli en powerwalk i solen å samla energi!!

ha de gott å njut av solen !!!

Kommentera