Ptn är bokad!!

Mina arma ben fick sej en tur till gymmet idag igen, träningsvärken från satan själv har anlänt. Känns som att benen blöder, obehagligt trivsam känsla! Som gårdagen berätta så har ja inte riktigt psyket för å köra kondition inomhus, me ja lyckade traggla mej genom lagom tid på löpbandet ändå. Sen såg ja till å köra vikter å hålla ett bra tempo så pulsen kom upp ordentligt. Bara mata på för fullt utan att vila. Hela kroppen fick sej en ordentlig genomkörare!!

Träffade på min pt, å tog då tillfället i akt att boka in mej på en timme. Torsdag kl 10. Motivationen, ja känner att den kommer, både va de gäller träningen och maten. Tror ja har hittat min balans i maten igen. Har väl egentligen aldrig varit fel på maten ja ätit utan snarare de att ja äter för lite för sällan osv, vilket resulterat i att reptilhjärnan tagit över. Godis choklad å chips. Men känner mer å mer att ja lätt kan välja att inte äta, utan problem. Så socker balansen verkar vara till min fördel igen =) Och för att klargöra att de inte handlar om diet eller bantning, eller borttagning av de ena än de andra. Så äter ja helt enkelt på sunt förnuft för å må bra å orka mer!

Strålande sol idag så, en power walk =)

 

20130311-115721.jpg
Laxpyttipanna =)

Kommentera