Bättre å bättre!!

Fasiken va bra de känns å va igång med träningen igen =) synd bara att förkylningen har en förmåga att hälsa på när man kör igång. Men ja har inge halsont så vem f***n bryr sej !!

De va som att snabbjobbet ja red i lördags gjorde att allt bara trilla på plats å går så lätt. Å ja tycker ja är så himla värd att känna så. Önskar bara snön kunde tina lite snabbare så ja kan springa ute utan å frysa ihjäl eller halka å göra mej illa igen. Har lite ångest över om ja skulle vurpa eller trampa snett så de onda kommer tillbax.
De var tjugo på löpbandet å tio på crosstrainern, squats i tre olika lägen, ländrygg, axlar, armhävningar å mage. Ville inte köra helt slut på mej idag, har ju PT timme i morron =) =) som ja ska ta ut mej då!!! De blir nå annat när man tränar med nån på de viset. Ja gillar de skarpt å önskar ja kunde göra de oftare!! Men de brukar ju bli lite nytändning av pt timmen så…

I kväll ska ja lägga mej tidigt så ja hinner med allt som ska göras i morron före och efter min träning. Vackra syster fyller trettio!!!!

20130313-202511.jpg
Nöjd efter dagens gym pass!!!

Kommentera