Dag ett, vecka ett…

Träffade killen som höll i löparskolan när ja hittade passionen i löpningen, förra veckan. Passade då på att fråga om tips på hur ja skulle göra för å koma igång igen utan att skada mej. Ja har ju som tidigare nämnt att ja verkligen inte har tålamod, oavsett vad de gäller. Speciellt inte när de rör sej om att ha tålamod och springa bara tre gånger i veckan i tre veckor. Har sprungit idag och i helgen, å ja kan bara konstatera att snitt va ja älskar att springa!!!! Utomhus, långt, länge å gärna fort =) men så bråttom kan ja inte a nu, va lite för länge sen ja va i sån bra löparform. Men de kommer, snart så! Under tiden måste ja bara ha is i magen å hålla mej till planen i de tre första veckorna från och med nu =)

Första passet vecka ett, ett tjugominuters pass. Andra blir ett trettio minuters, och de tredje blir fyrtio minuter. Sen börjar de om på vecka två och igen vecka tre. Å ja bara känner att ja vill springa längre å långt på en gång, men då sa min kära sambo att ja va tvungen å ha tålamod. Och hålla mej till planeringen och inte överskrida löptiderna, för de fanns nog en tanke med att man skulle köra ett sådant upplägg. T y p i s k t !

Fick sån inspiration av detta så i fredags anmälde ja mej och syrran till Lidingötjejlopp. Sjukt kul ska de bli. Har sprungit de en gång tidigre, fick då tiden typ 1 h 10 sek. Va bitter länge på allt folk som va i vägen, som bara gick och inte höll kant, ja ville ju så gärna ha en tid under timmen. Hoppas på ett bra start fält för mej å syster =)
Vi har pratat lite lätt om att kanske de vore bra om vi tränade på backar så vi fixar abborrbacken, en brant hemsk backe. Typ nära döden upplevelse backe!

I kväll ska ja iväg å träna crossfit för första gången i grupp, ska bli sjukt spännande! Hoppas de är skojjigt å att de finns plats på fler pass i veckan. För alternativ träning till löpningen är jätte bra! Shoppat lite nya träningskläder idag, kände att ja behövde de. De mesta ja har är väldigt utslitet..

Nu ska ja ladda vidare för en super dag!

20130318-142953.jpg
Härlig löpning idag!

Kommentera