Tunga ben…

Idag va de dag två vecka ett = 30 minuters löpning. Å ja kan lova att de va tunga ben som tassade runt min slinga idag. Måndagens crossfit pass gjorde sej tillkänna! Men shitt britt va kul de va me crossfit. Så himla synd bara att de är fullbokat hela tiden. Men ja tycker att ja fått lite kläm på ur man själv kan lägga upp ett pass, så ja testar för fullt här hemma.

Idag vart de 30 minuter crossfit efter löpningen, ja körde två olika kombinationer följt av magträning. Första bestod av stående rodd med hantel, pullovers med hantel och benen 90 grader raka, å sista blev axlar. Andra komben, bicepscurl. Triceps, kickbacks å sista vart bröstpress. Magen nöter ja på alla tänkbara vis, från situps å planka till mer yoga å pilatesinspirerande övningar.

I morron är de ingen springdag, så då tror ja de blir till å köra ben å rumpa så ja har lite lättare ben på fredag då mitt tredje löppass går av stapeln! Har lite träningsplanering på g i hjärnkontoret nu… de ska bli bra detta. Bara ja jobbar de lilla extra med tålamodet.. Yogan måste ja bli bättre på å komma ihåg å göra, den är ju så bra för den sliter ju inte.. =) hmmm många tankar här idag!!!

 

 

20130320-130331.jpg
Kall löprunda i pulssnö å snöstorm!! brrr

Kommentera