Lööövly lördag!

Härligt de är när dagarna flyter på å de händer massa skojigt!!

Idag vart de till å träna lite häst på morron, MIx blev de. Tanken va Hicko från början, men tyvärr har hon fått skav så de går varken med sele eller sadel. Känsliga lilla fis, så i morron blir de longera i stället!!!
Sen vart de en tur till Bollnäs travet å rida ett litet lätt jobb på hästen (Seckond Kiss) som ja fått förtroendet att kvala på måndag. De gick bra, kände mej stark i benen å hästen va fin!

Å ja har hunnit med å träna mitt tredje löppass för veckan!!!!! fyrtio minuter skulle de bli idag, men rundan gick på 31 min så ja nöjde mej med de. Kors i taket!!! Så olikt mej. Men ja drog till me å köra 50 Squats som kompensation på de. I morron bär de av till gymmet å ge kroppen ett crossfit pass ala Michaela!!! Å monte musklerna ska få sitt de också!!!

Trevlig kväll på er!!

Kommentera