Vecka 2.

Nu är de vecka två på g för mej å löpnings upplägget!!! Tre pass denna vecka också.. 20-30-40 minuter tre pass. Utöver dessa kommer ja köra pw, crossfit å yoga. Ikväll rider ja ett monte kval så idag blir de bara en pw nu på morron, tisdag kommer ja köra mitt 20 min pass så benen får slagga ur lite å yoga för smidigheten. Längtar tills dessa tre veckor är gjorda, har hopp om att benen fått tillbaka springet mer, då väntar ett nytt upplagg me intervaller å distanslöpning, men fortfarande bara tre ggr i veckan så ja inte får ont igen. Som komplement kommer ja hela tiden köra styrka å yoga så ja inte blir svag i skadade delar =P ..

De känns sjukt skönt å va på g igen efter detta år med konstant ont, så med min egentliga avsaknad av tålamod så är de bra att ja verkligen bestämt ( med förmaningar från F om att de är för min skull ja gör de osv..) att de bara är tre löpdagar i veckan. Men framöver ska ja nog ansöka om att iaf varannan vecka springa fyra ggr. Men som tidigare skynda långsamt..

Ja ska ju onekligen bo några år till i kroppen så…

Lagom är bäst sa en vän till mej, urk å fy va trist. Men just nu typ idag kanske de är smart att gilla just lagom.

Kommentera