26 mars.

I skrivandets stund sitter ja me en kesella smaksatt med fun light, å eftersvettas!!
20 minuters passet är avklarat på 18 minuter å ja är nöjd! Förvånad över lättheten i benen efter gårdagens montekval, vilket ja tacksamt upplever fler gånger (de lätta benen). Hästen skötte sej jättebra igår och fick en klart godkänd tid =) ägarinnan verkade belåten hon också =) skall tom få rida lopp på hästen: (Second Kiss)

F smsade å talade om att ja rider lopp på måndag också, Alp Bror. Red han i lopp på midsommar å de är en snäll häst, har inte kollat motstånd å så men attans kul ska de bli!!

Vackraste hjärtevännen i stallet, Hickomissbroadway startar för vagn på måndag, Hagmyren. Frasse Fransson i kärran! Hon kommer att värmas under sadel, då hon är mycket trevligare då.Så hoppas inte de krockar med monte loppet!!!

Så nu känns träningen verkligen som att den har fått sej en skjuts framåt, så att ja kan göra mitt bästa för hästarna. Och förhoppningsvis få rida mer!!! Så dagen till ära har ja beslutat att nu är de focus på träna, starkare ben å bättre flås bättre ridstil och nu ska ja bli lättare!!
Mitt senaste år när ja haft ont i höften, konstant. Har ja inte kunnat löpträna som tidigare vilket gjort att ja lagt på mej muskler, satans saker att väga så de blir å ändra lite kost å bli petig så ja når mitt resultat lite fortare!! Tyvärr är de de tråkigaste ja vet, att typ dieta, ja tränar hellre tre gånger så hårt!!! Men för å undvika skador så får de bli precis under gränsen till för mycket träning och ist mera focus å disciplin på maten.

Jobb har ja skaffat mej oxå, så nu väntar en dusch, packa väskan å sen styr ja chevan mot el stockholmo. Nu blir de asfalt igen!!!

20130326-110940.jpg
mys med Hicko
20130326-110947.jpg
inför löpning
20130326-111000.jpg
Mix & Lasse myser, Knoll & Tott
20130326-111016.jpg
vackraste Hicko!

Kommentera