mycke av allt!!

Nu va de ett tag sen sist igen.. Men bättre sällan än aldrig!

Ja jobbar på för fullt, å trivs bra med jobbet. Kul att känna att man gör nåt!

Löpningen har blivit aningen lidande nu när ja jobbar som ja gör men ja försöker hitta rutinen igen. Som lösning på de har ja anmält mej till ett halvmaraton tränings program där ja kommer träna utifrån att ja skall fixa springa den på 2 timmar. Alltså Stockholm halv maraton som ja anmält mej till!!! känns sjukt bra å kul!!! Så  halvmaran går 14 september å sen 29 sept springer ja Lidingötjejmil. Då har ja ju fått träningen till de gratis lixom =) Så nu känner ja mej på G.

Igår va de ett efterlängtat besök hos en ortoped som kollade min rygg å detta som gjort konstant ont i en längre tid, diskbrock. Ussch de vart en konstig känsla som kom över när de helt plötsligt vart nåt fel på mej. Men med överenskommelse om remiss till magnetröntgen, så känns de väl ok.
Idag va de tandläkaren å laga ett hål. Panik ångest panikångest svårt å andas hyperventilera dubbla doser bedövning ångest dryga 1300 fattigare så är ja hel i munnen å  har ett år på mej att slita på tänderna!

Moster å vännina sitter i bilen från Stockholm på väg upp till mej, vi ska bara ha de gott å prata massa strunt!!! sjukt kul!!!!

Nästa vecka fylls på av äventyr, jobba måndag, första halvmara träningen,sker på tisdag, sen London med Marita ända till på lördag!!! wiiieeee Ja å ja går på detox, nu har ja blivit tipsad om en ny, avsockring typ. Uteslutit gluten totalt å lita annat hur som så är de en dotox som ja stortivs med. 21 dagar skall man köra å ja är idag på dag 5 å ca 1,5 kg lättare. Mycket glädje över de vil ja lova!!!

Nu är de frukost tajm!!!

//M

Kommentera