Inte min starkaste sida!!

Mat. Denna evinnerliga mat. Inte för mycke inte för lite, typ lagom e bäst!!! De låter ju hur lätt som helst, eller hur!!!!! Skulle inte tro de va! Ja springer ju onekligen x antal mil i veckan å nästan varje dag å maten räcker nog inte riktigt till.
Så idag har ja fått skäll, för ja kan inte ljuga om mins matvanor. Just matvanorna att de e för lite e de ja fått skäll om.. Ja de e du dom inte orkar, du ska se de går inte om du inte äter tillräckligt.
Ja de låter dom världens enklaste – men ät då människa!!!
De är ju inte så simpelt, man har ju med sej att man ska inte äta för mycket å bla. Bla Bla.
Min insikt idag gjorde att ja slängde iväg ett mail till en kostrådgivare ,- hej ja behöver hjälp å äta typ 🙂
Hoppas på svar å hjälp så ja kan fortsätta springa, starkare snabbare snyggare!!!!
Mot nya mål å förverkliga drömmar!!
Run run run

20130617-211109.jpg

Kommentera