Fina dagar.

Ny vecka igen!!!
Har haft en sjukt grym träningshelg!! Har ju varit i en svacka nu me fossingarna, men ja har rest mej igen!!!! I helgen vart de tre sjukt bra pass på city gym i Ljusdal. Tillsammans med en kompis, å shitt Britt va bra de känns vill ja lova. Men ja märkte tydligt att ja inte tränat styrka på detta viset på typ ett år, diskbrock fanan å hans moster. Väldigt olika stark på höger å vänster sida, så nu jäklar blir de till å gumma ihop me löpningen för å få kroppen med mej igen.
Blir ju kokkkkkko för mindre, kroppen å ja krockar ju rätt va de är rätt ofta nu för tiden dessvärre. Men me balansen i maten så vore de väl fanan om ja inte fixar å hitta rätt me träningen oxå. Vill mer mer mer å pressar pressar. Hmm de har tagit ut sitt pris.

Vi har shoppat ny häst i helgen, en Moas Jerva Li. Fin flika!!! Mys Brallan Alice är lika gudomlig som alltid. Å Lasse å ja jobbar oss framåt!!!
På fredag tävlar bästaste Monster Monsun igen å ja kämpar för å kunna va ledig å följa med!!! Håll tummar för mej!!!

Har lyckats hitta på friskluften på hotellrummet, jäkla skit system. Så i natt år ja luft på rummet!!!

//M

Kommentera