Hemma bäst!!!

Efter två veckor borta är de riktigt skönt å komma hem igen vill ja lova!!! Tok saknar hästar hundar å givet Frasse…
På torsdag va de start på Gävle för Monsun, kortlopp inte riktigt hans distans. Med en 5:e plats knep han! Frasse hade me hundarna dit, ja kom upp från jobbet i Knivsta. Så hundarna följde me mej tillbaka på jobbet. Gissa om Kotten vart överlycklig över å komma till sin älskade husvagn där man får sovmorron till 9-10 på morron. Har husvagnen på arbetsplatsen så Kotten fick sin älskade sovmorron en veckodag igen! Wille fatta inte mycke alls, men han fick iaf en åktur i lastmaskin!!! =)20130921-145549.jpg20130921-145718.jpg

Kom hem på fredag innan lunch å fick finfrämmande av systeryster me hundar. Dom leker å har skoj mest hela tiden. Vi fixade lite hemmagjord thaimat, undra va man gjorde innan goggle? ja recept hitta vi där.
Sen tog vi oss en ridtur på Monsun å Lasse!!! Vi red ut på en liten mys pys tur, LAsse har inte ridits ihop me nån sen han flyttade hem igen. Ja blir så himla glad för all steg framåt han gör å hur man ser hur han utveckas.

20130921-145653.jpg

Ja tränar han på allt från å koma med in å bara va tex som idag då fick han följa me in när Monsun fick skor på igen, barakomma in å bli borstad å va me när de händer massa saker runt han . Ja tror de är extra viktigt för han å va de, å de har ju visat sej ge positivt resultat så här långt!!! Små steg framåt…

 

Halvmaran har orsakat ett trött knä hos mej, tror de är i muskelfästet runt knät. Linement å löpförbud just nu till mitt stort förtret… Hade en löp dej me några i Bollnäs idag som ja fick ställa in, känns sådär då.. Men lika bra å vila de så de inte blir nå värre. Så ja körde ett rygg axlar pass på Citygym i Ljusdal. Känns skit bra i kroppen. Stark. Löpningen byttes ut mot en promenad me hundarna, tror vi fick ihop en dryg timme i skog å mark!!!20130921-145629.jpg20130921-145644.jpg

Hösten den är för härlig me sina färger!!!

Nu blir de å prova slappa lite innan de e dags för en liten ridtur igen!!

 

Ha de gott alla!!!

Kommentera