Framåt.

Dagens löpning enl TSM check
Ett ben rumpa pass på gymmet check

Benen kändes så mycke bättre ute än på löpbandet. Så aldrig mera löpband. Då va de bestämt å känns skita bra!!! Höll helt oki tempo me tanke på min nuvarande löpstatus i snitt 6:15/km å inte alls tagen efteråt!!!
Benen fick en bra genomkörare, är lite försiktig me vikter nu för ha vill känna ja e stark i båda sidor så de blir mycke egenvikt å balans. Men sjukt nöjd me de passet idag oxå!!
Helt klart en super bra träningsdag!!!

Maten då?!?! Ägg å min hemma gjorda skagenröra vart frukost på ett glutenfritt havreknäcke å en clementin. Senare innan benpasset vart de banan me mandelsmör. Lunchen lyxade ja till me sushi, å lysande på en pinsam diskution vid grannbordet om socker i suchi, han sörplade julmust för glatta livet åt friterat i mängder, men sushi de va de då bara massa socker å skit i. Personen i fråga var inte av den atletiska typen. Länga sedan sushi smakat sååå gott.
Nu har ja sjunkit ner i soffan me Harry Potter hundar å runnersworld. Toppat me en clementin.
I morron är en ny dag nya mål!!!

20131212-145241.jpg

20131212-145306.jpg

20131212-145320.jpg

Kommentera