Ja är inte galen!!!

Tog mej en spring runda i Knivsta skogarna igår, ganska så avsides. Väldigt sällan man springer på nån. Så igår tog ja tillfället i akt å stanna till i skogskanten, där låg ju några optimala stockar att lyfta som gymprylar.
Sagt å gjort där står ja som en toka å kämpar me en stock när plötsligt en tant me hund kommer gående. Ja set hur hennes ögon spärras upp ju närmare hon kommer å ser väldigt orolig ut.
Hej hej, ja är inte galen!! Ropar ja å försöker se normal ut, flåsande kämpande å högröd släpandes på en stock. Tanten småler me skräck i ögonen varpå hon pratar till hunden, Jahaaa ja så här gör man ute på landet!!
Hahaaa guuu va ja skämdes, men fortsatte lyfta stockar å fick till ett bra pass på mitt nya gym!! Sen sprang ja hem oförskämt lätt!!!

Monte kval å uppsatt som tillgänglig framöver så nu suger de i träningstarmen!!

Kommentera