Påt igen!!

Skönt, igår vart de springa efter jobbet!! Har lyckats släpa me min kollega ut å springa nu på slutet, är ju vildsvin i området å de tycker ja inte e så häftigt. Speciellt inte o ja skulle springa på dom själv!!! Tuff ja är, förmodligen skulle nog grisen bli mer rädd än ja om vi möttes!! -hysteriskt skrikande fruntimmer skrämde vildsvin till chock!!! Hihi
Skönt å springa igen efter helgens härligheter, vart väl bara 3 km men bättre de än inga!! Efter körde ja styrka för hela kroppen!! Så dagen till ära har ja träningsverk. Love it!! Verkligen känns i rumpa å lår lite brännande.
Idag blir de intervaller, kollegan har inte sprungit nämnvärt mycke så då passar de ju bra. Ja kan prestera å ha sällskap utan å fundera på om de e jobbigt åt han, så kör han efter sin förmåga.. Sen tänkte ja ge ryggen en omgång, blir ju sliten å får ont i sen om ja inte sköter träningen av den!!

Å maten sköter ja riktigt bra nu sen en tid tillbaka, med vissa svackor. Käkar paleo å känner att de funkar bäst för min mage. Har testat förut å mått jätte bra av de men trillat från de. Men e nu tillbaka. Då magen mest krånglar vart ja tvungen å fundera ordentligt. Läser en del om de på bloggen undervarttak.se verkligen att rekommendera!!

Kommentera