Söndagsångest!!!

Usch va ja inte tycker om söndagar. Ångest redan vid lunch tid – packa bilen å åka mot jobbet. Alltså jobbet är absolut inget problem, har ett super jobb. Men varje söndag kommer ångesten när man åker ifrån de man har mest kärt av allt!!
Men som vanligt så är de bara bita ihop, å tur e väl ändå att ja har kul jobb så veckorna går fort!!! Å ännu bättre å fortare går helgerna!!

20140629-151105-54665862.jpg

På fredag vart de ut å köra, faktiskt första gången ja körde Lilly. Riktigt fin va hon å lite konstigt tyckte hon de va i början å ha mej bakom å inte Frasse!!! Men hej va hon va duktig å sprang ordentligt

Hickofisen å Inken har slöat hela helgen i de kuriga vädret i väntan på betes släpp som blir till helgen. Då vädret ser bra ut. Man är säker lite pjoskig me dem men va fasen har man diamanter ska de vårdas

20140629-154059-56459066.jpg

Kommentera