Lyxus

Ja ljuger om ja säger att ja inte stortrivs me å ha semester!!

Började även idag me en morron jogg, de vart bara 3 km då ja tuffa till mej på gymmet igår kväll. Men resultatet vart bra på löpningen! Så jäkla skönt å känna att man är på gång på riktigt.
Ja har valt att på semestern lägga tid på å komma tillbaka i gamla gängor, att löpningen är något ja måste ha, men att nu kombinera den med styrka, funktionell träning. Så ja är med och stärker upp mina svagaste länkar. För man e ju onekligen inte starkare än sin svagaste länk, inte i längden iaf.

Flytta sommarbetes hästarna till nytt bete, sola å laga lite mat har dagen bjudit på. Å nu ikv så drog ja till gymmet å körde ett lätt myspass bara för å slagga ur lite! Känns även de riktigt bra, de enda om ja ska klaga på nåt är ju att de e mer folk än ja som tränar, hihiiii… Ja skämt å sido de e så skönt å va på G.

I morron blir en spännande dag som bjuder på allt från svettiga gympadojjor, hästar å kändisar!!!

20140712-213158-77518874.jpg

20140712-213159-77519589.jpg

Kommentera