fridag

ja jösses va mycke en ledig dag kan ge i tid!! Bara vetskapen av att inte behöva packa väskan å åka på söndag har gjort att ja fått så himla mycket gjort denna helg.

Igår va de en tråkig regndag, men ja hade å hitta på me inomhus så dagen bara gick. Hovfix för hästarna å röja inne för mej därefter.
På käbblen när hästar va körda å inne för nattning blev de lite mera träning för Brallan. In i duschbox å kolla läget,  ja ”tränar” vardagssaker me henne så hon inte ska tycka allt är läskigt. Hon svarar bra på typ allt, e ju nyfiken. Men i morse va de en ny upplevelse, lilla Brallan ville inte gå in i hagen!!! De regna ju igår å fröken vill inte bli lortig om hovarna, så de hela slutade med att hon fick backa in i hagen. kan inte annat än å le åt henne <3

Själv har ja hunnit med lite löpning på fm, dryga 5 k vart de. Kändes bra i benen, en ganska så backig tur vart de så de sög ordentligt i slutet men ja kände mej stark hela turen. Vart lite styrka för överkroppen efteråt. Nöjd helt enkelt!

Kommentera