Höstigt

Regn å rusk, men ändå jäkligt mysigt på nå vis. Ledig fram till söndag, riktigt skönt 🙂 så i morse vart de ut å träna hästar, ja Frasse å Roffe. Så kul när man där ut tre hästar samtidigt, å hästarna tycker de e kul. De regna å va blött, men vi svischa genom vattenpölar å höstlöv!!! Ja red Monsun, han gillar inte å gå bak i sprutet från de andra. Men älskar när han får gå först, han va mjuk fin å piggelin. 🙂 Jerva å Carmen va fina dom me, Jerva startar på Bollnäs i morron. Hon såg fin ut idag, så i morron håller vi tummarna för henne å F.

IMG_8565.JPG de har hunnits me lite fix som ja annars skulle gjort på fredag, nästan konstigt å va privat utan arbetskläder. Men skönt!! Veckans första träningspass ( enl the/plan) gjorde ja före lunch. Känner mej stark trotts att de e sjukt jobbigt, bara 20 min men jäklar va effektiva pass!!!

IMG_8566.JPGnu tränar ja på å ta de lugnt å inte stressa 🙂 så ja å dogsen hänger o soffan.

IMG_8567.JPG slappa å slöa för i morron ska ja va snabb stark å spurtig i mina löpintervaller!!! Yeeaaa på de!!! #gohardorgohome

Kommentera