De ska kännas

Urk va de bara regnar, speciellt drygt me regn på ledighet 🙁 men men man kan inte gör nå åt de i alla fall. 🙂
Igår va de löpintervaller på schemat, 15 st 2×1 lite tunga ben men ändå nöjd. Dryga 7km fick ja ihop 🙂

IMG_8572.JPGdimmigt å ruggigt va de!!!
Sen bar de iväg på lunchtrav i Bollnäs. Jerva starta, å tog en start galopp men fixade ett 7e pris!! 🙂

IMG_8609.PNGlerigt å äschigt va de, men e de premiär me jänkar vagn så e de 🙂
Idag har ja oxå hunnit me å träna, Mio hette dagens. Fyra övningar i fem varv på tid. Hoppövningar drar ner min tid radikalt då ryggen protesterar, men gör ja dem långsamt så funkar de. Å ja de känns å gör ont. Men va fasen de e väl ingen som sagt att de inte ska göra lite ont!! Träna i nya linnet idag från Lorna Jane, snygg rygg!!!

IMG_8650.JPG i morron ska de premiär springas i nya brallor 🙂 skogs tur me Emeli 🙂 känner mej på g fast lite sliten i kroppen vissa dagar…typiskt, men bara ja äter å sköter mej på den biten så får iaf kroppen chansen å fixa de!!!
#gohardorgohome

Kommentera