11 år

I måndags va de inte vilken dag som helst, de va Kottens födelsedag!!! Världens bästa lilla nakenhund fyller 11 år. Shitt va fort de går, känns som se va igår ja va å hämta honom. Lill skrutten, pigg å glad kille i sina bästa å. Trotts hjärt fel kronisk bronkit osv, så är han full av livsglädje som en valp 🙂

IMG_6838.JPG coolaste Kotten

Lördag va unghästutställning i Bollnäs, Brallan bus på bedömning.

IMG_8672.JPG

IMG_8664.JPG hon skötte sej jätte bra, inga konstigheter. Sprang me på kommando å saktade av direkt ja bad henne om de, å stod snyggt uppställd så domare å publik kunde kika på henne 🙂 ja e ju galet stolt över min Bralla 🙂

IMG_8664-0.JPG hon vart en klass 2 häst i bedömning, en poäng från klass 1. Men ja e stolt som om hon vore klassvinnaren 🙂

Fick till en härlig löprunda på em över förneboberget me Emeli. Kan bara konstatera ja älskar å springa!!

IMG_8671.JPG

Kommentera