Gött me helg

Åter igen skönt me helg 😉
Helgen har varit härligheter, hästar, träning, shopping å shopping. Tror vi satte rekord, typtre timmar på Ikea. Hua va se låter som en evighet men de kändes som en kvart.
Träningen ligger ja bra me på i dör kommande vecka, inte behövt omplanera nåt alla faktiskt 🙂 känner mej riktigt i form trotts väldigt tunga ben i intervallerna i tisdags. Så veckans intervaller hoppas ja bättre på. Styrkan sitter där i både löp å styrkan. Så nog ger de resultat å kämpa fastan ibland bara skulle vilja stanna inne!!! I söndags va de magisk morron jogg

IMG_8916.JPG massor me matlådor hann ja me å fixa så ja slipper äta annat än va ja mår bra av!!! De e så skönt å ta den tid de tar å fixa matlådor så ja inte behöver fundera på va ja ska äta under veckan å om ja tål å kan äta å ja behöver inte kompromissa fram nåt typ oki å äta!! Klapp på axeln till mej 🙂

IMG_8918.JPG i eftermiddag/kväll väntar PW å veckans första träning 🙂 #gohardorgohome

Kommentera