Sjukt sugen på tat2

Åååå de suger galet mycke i min tatueringstarm!!!! Har motiv å plats klar så de e väl bara å boka tid!!!! Men, ja de dära me tid.,, Hmmm måste verkligen ta tag i de nyss å få lite mera bläck på kroppen. Japp så får de bli dags å hitta en tat2 tid 🙂
Ja har ju beställt mej en ny sadel oxå, som ja får hem lagom till helgen!! Kungligt då vi drar över till Norge me Monsun å Jerva, ja får premiär rida sadeln på Biri. Hihi blir som ett barn på julafton. Ååå sadeln e så galet bra!! Ska berätta mer om den när ja fått hem den!!!
Gårdagens träning gick över förväntan, 105 burpees shitt Britt!!! Känner att ja bara blir starkare å starkare så himla fint. Nästa på tur e löpintervaller, jag gillar dem skarpt!! Tror de får bli å springa några lopp nästa år för skoj, ett i Sverige å kanske ett utomlands 🙂
#gohardorgohome säger ja bara!!!

Kommentera