Surtant

Åååå ibland blir ja bara så jäkla frustrerad, ja när ja inte kan träna som planerat. Ja skulle rent av påstå ja blir sur. Ja planerar omplanerar å trixar fixar mat, frukost, lunch, middag ja Go on bara. Men å planera in att de blir jobba till de e kolsvart å regnar småspik i sidled på MIN löpintervall dag. Halllåååå vädret hur tänkte du. Mörkrädd å springa i skogen som e alternativet här , inte optimalt me tanke på vildsvins antalet. Ja omplanerat fick de bli igen. Så igår va de crossfit passet kelvin på tur. Ja men tack då jäkla halsont å ont i kroppen skit som kom å hälsa på.,, åååå de bara spritter å hoppar i kroppen. Ja vill ju träna å hålla igång å hålla mej till planeringen., men de e väl så att ibland måste man lyssna, fast helvete va ja tycker de e trist å inte bara köra på, Go Go Go dom alltid. Suck ja men ja lova ju mej själv å typ lyssna på kroppen, går ju typ sådär. Tur ja har F som talar om för mej att vila e viktigt å lyssna på kroppen. Sur blir ja å gnällig när de inte blir som JAG tänkt me träningen. Men ja kryper till korset å konstaterar att ja kroppen behöver vila å i mitt fall säger den till å eftersom ja inte e så bra på å lyssna så tack F att du talar om för mej!!!
Tröst shoppade ett par löpar handskar igår iaf som plåster på skittråkig vila som ja vinner på i längden 🙂

Kommentera