Nu va de ett tag sen

Ja nu va de ett tag sen ja skrev här. Men de betyder inte att de inte hänt nåt!! För tro mej de har de gjort!! 🙂 V75 i Norge me Monsun, 4:a sittandes fast me alla krafter. Jerva kämpade på mot sina norska tuffa konkurrenter, ingen placering. Carmen efter de på Rättvik å en sur start galopp 🙁 sen vart de Romme på lördag å Jerva tog en väl unnat tredje plats, bara hon förstår hon ska förbi dom blir de ännu bättre. Carmen va ut i lärlingslopp å där kneps en första plats!!!!! Gooo Carmen. Härligt me trav!!!

IMG_9003.JPG
Brallan har flyttat hem igen 🙂 min underbara häst, å sköter sej exemplariskt so far

IMG_8972.JPG
Mej har de gått upp å ner me, krånglande rygg å trött. Men nu så e de färdigt me de. Motivation införskaffad idag 🙂

IMG_9010.JPG
Så i morron kommer uppdate me kost å träningen 🙂
#gohardorgohome

Kommentera