De går fort när man har kul!!!

Jaha då va helgen slut igen, tycker varje helg att guuuu va ja ska göra massor. Å vips så e de söndag-åka iväg på jobbet dag.
Fredag efter stallfix vart de iväg me ryggen till min super naprapat!!! Roligt resultat va att ja va ”lika stel i båda höftböjarna ” eftersom ja hatar själva stretchingen så e ja så glad att ja ändå tagit tag i den biten!!! Mmm lite si å så me ryggen, ja känner den blir trevligare samtidigt som ja tycker hela tanken på diskbråck får mej å vilja kräkas. Jaja ja lär mej iaf mer å mer å lyssna på kroppen inte bara köra på!!!

IMG_9076.JPG idag va de ja som körde Brallan, hon e riktigt kul å köra. Hon e så positivt inställd på allt, hon kan stå timmar på gången å bli pysslad me å hon e som en gammelhäst å köra!! Hon fick vinter pjux i lördags å även skoningen är MVG. Kul som sagt me positivitet å framåtanda!!!

IMG_9060.JPG här är Frasse å Brallan i lördags!!

IMG_9068.JPGdom mötte vit ridhäst å inte ens de va farligt!!!
Ja va ska ja säga – ja e löjligt stolt!!!

De börjar närma sej för Hicko å börja jobba lite igen efter mamma tiden, som verkar gjort henne jätte gott!!! Här har vi henne å Monsters Ink

IMG_9036.JPG

Nu ska ja planera denna vecka- verkligen få till de BRA me träningen efter de lilla uppehållet!!!

Kommentera