Snart så!!!

Nu är dagarna räknade, inte långt kvar tills de blir långledigt!!!!!! Ja jäklar va ja längtar! Ja ska köra häst så ja storknar 🙂 de ska bli galet gött å bara ha lyxen att kunna snosa på mina fina hästar varje dag. De e lyx de!! Planerna är många, bla så är de dags för Hicko å börja komma tillbaka efter mammaledigheten. Å de ska bli så himla spännande <3
Å Brallan, henne e de redan sprutt på. Så henne kommer de bli så otroligt roligt å följa vidare nu i vinter, bara de att ja kommer va hemma å kunna göra allt som ja vill utan att stressa mot tiden varje dag. Va på tok för länge sen ja hade riktigt långledigt. Men snart så 🙂

IMG_9200.JPG i helgen vart de trav på fredag, bergsåker å Monsun. Han knep en fjärde plats!!! Förkylning på mej å galet sliten gjorde att de bara vart å rida Carmen i helgen, de vart två riktigt bra pass på henne. Hon fick kämpa på bra i dagarna två. Rätt skönt när man kommer in me henne å man verkligen ser på hela hästen att hon är så nöjd. Hoppas hon känner lika på torsdag då hon ska ut på bollnästravet.

IMG_9202.JPG
Denna fina räser flyttade hem till oss i lördags!!!

I eftermiddag blir de träna för mej, visst förkyld e ja men ej hals ont! Så kör bara kör. Trappintervaller följt av burpees!! Kommer förmodligen dö!!! Men #gohardorgohome lixom 🙂

Kommentera