Gott Nytt År

Klockan tickar på närmare å närmare 2015 å slutet på 2014. Otroligt fort tycker ja året har gått. Å massor verkligen massor har hänt, både bra å mindre bra. Några fyrfota vänner har lämnat oss å nya kommit till världen å till stallet. De har varit glädje skratt å tårar, ledsamheter å stärkande klappar på axeln,

Vi har verkligen turen jag å Frasse att omges av så godhjärtade människor. Som finns där för oss å våra hästar å ställer upp i vått och torrt. För oss är de inte stordåd som räknas, utan vi är verkligen tacksamma för de lilla. Och ni som ställt upp på oss när vi verkligen behövt, ingen nämd å ingen glömd. Men från hjärtat, Tack verkligen Tack att ni finns å ställer upp!

Största tacket går oavkortat till Kerstin. Frasses mamma. min svärmor. Utan henne hade de inte varit möjligt för oss att ha våra hästar, då jag till stor del av året på veckorna, jobbar i Knivsta (utanför Uppsala) och vi behöver hennes hjälp med att eftermiddags fodra, å hjälp hemma när vi åker på trav osv. Tack Kerstin du är en pärla!

Våra hästar är vi riktigt nöjda med såhär när vi tittar tillbaka. Ja menar Monsun har varit ut i både Norska å svenska V75, alltså de e galet. Galet kul å waooo vilken häst vi har!!!

Jerva kom tillbaka efter konstigheter med hals i sommras, å visar verkligen framfötter i påbörjad vinter träning!

Brallan va på sommarbete å åkte därefter på visit till Bollnäs på inkörning hos Jan-Olov Åberg. Väl hemkommen så visar hon enorm framåtanda å e en härlig individ. Min ena ögonsten. Mys Brallan

Hicko fick föl 25 maj, en Monsters Ink. Min ”tuffa” ide va att hennes föl skall säljas, men kärlek vid första ögon kastet så kommer han stanna kvar i våra ägor, Hicko kommer börja sitt 2015 men att börja träna som travhäst igen, Ja har en enorm tro på henne å känner att hon ej gjort sitt på banorna. så se upp 2015 kommer Hickomissbroadway göra comeback!!!

Tösen är dräktig igen, nu med Klack Jo. I år fick hon Monster Viking efter Järvsö Viking, han höll på å stryka med i fölsjuka, men vi hade ängla vakt å hann till ultuna i tid. Nu märks inget på han, en riktig tuffing.

Waldisere är dräktig med Zola Boko, hon går på lösdrift ihop me ny förvärvet Myrs Lillith. W´s mage växt å hon verkar gilla de livet. Lillith har inte bott hos oss längre än sen lucia, men även denna dam visar potential å tar träningen bra!

Lortis (Timon Ill) han lever livet som sällskaps ”dam” hos oss å kommer efter nyår att flytta ihop me ettårs hingstarna.

Carmen, ja denna donna hon har upptäckt livet i hälsingland sen hon kom till oss i somras. Hennes nya kärlek är snön, hon verkligen älskar snön. Hon tränar på jätte fint å har verkligen tagit sej an  träningen hon fått. Å vi har fått mera kläm på henne. Mycket speciell donna, men snäll som få.

Gott Nytt år & Gott Nytt Trav år!!!!

 

Kommentera