Mot V75

Nu rullar vi mot Romme å V75 me vår Monster Monsun 🙂 just nu är de nervkittlande spännande å sjukt kul. Men ja vet att när de är dags för loppet så är pulsen skyhög p ja vill bara spy!!! Om han ända bara går felfritt!!!!! Så idag gott folk hoppas ja ni håller alla tummar som går att han får göra ett felfritt lopp. Fördelar idag, han står på start å de e 2640m lopp.

IMG_9552.JPG han va på sitt vanliga humör i morse å har ätit bra så uppladdningen ska vara under kontroll. Han va ut igårkväll på en dagen innan runda å kändes fin 🙂 tänk att han ska ut i V75 igen, vårt fina Monster <3 #ingendrömärförstor

Igår em tog ja en gym tur igen, ja brukar ju träna hemma men har konstaterat att ja måste ut så ja får vistas bland folk. Haha socialträning 🙂 passet vart jätte bra. Å sen ja verkligen lagt tid på vila å återhämtning så svarar ja så mycke bättre på träningen. Å orkar verkligen prestera på varje pass i varje övning. Även om ja blir trött så orkar ja hålla ihop.

IMG_9556.JPG nu ska ja ladda för idag!!!

Kommentera