Bit ihop

Ja då har man landat efter lördagens V75 dramatik. Hua säger ja bara!!!
Nu e ja tillbaka i asfaltsvängen igen, iaf i två veckor

IMG_9574.JPGdå bor ja såhär glammigt i husvagn. Tjusigt original inredd med babyrosa dynor å mörkbruna rullgardiner 🙂
Ja hade mycke hellre varit kvar hemma med all snö vi fick igår, å tränat häst. Men den ligger förhoppningsvis kvar ett tag till hoppas ja! Här nere i Knivsta har ja en kollega på bergmaterial som tränar, så i morron blir de en tur till gymmet å löpintervaller på bandet. Ikväll blir de ett crossfit pass som funkar å köra i husvagn/rastkojan. Så bara för ja bor i husvagn slutar inte saker att funka.

IMG_9573.PNGdenna mus hade flyttat in i mitt klädskåp å dött under helgerna, Urk va den lukta å hade grisat ner alla kläder. Riktigt äckligt, fast ja tycker nog att den e lite söt iaf så här på bild 🙂

Kommentera