Ny dag nya…

Tidig morron, kl är redan 05:14 å ja har varit uppe i snart två timmar. Jösses va trött ja va idag. Så ja e rätt tacksam för ögonfransförlängning å celsius

IMG_9578.JPG

IMG_9579.JPG igår va de alla väder utom sol så tröttheten tog över, bytte träning mot en Ikea tur. Å kors i taket så handla ja på fyndhörnan, ett av de första stegen i köksrenovering är taget. Ja fast i fel ände men ändå 🙂

IMG_9575.JPGbarstolar 🙂
Å igår hade ja en sån dag då kroppen bara är konstig å ja vill äta allt möjligt konstigt, chips, choklad kokosbollar å bara onyttig å onödigheter. Så eftersom ja sköter mej nio av tio dagar så har ja ändrat mitt tänk ang ångest i den frågan. Men ät för i morron är en nydag å då går de ett bra tag igen utan skit 🙂 dagsformen är matbakis, så ja e rätt säker på att de kommer ta ännu längre tid till nästa svulla i allt äckligt igen 🙂

IMG_9576.JPG ett par nya hantlar vart de oxå, på Ica 🙂 två st 6kg, så nu är mitt sk hemma gym i de närmaste komplett. För tillfället 🙂

Kommentera