För din egen kropps skull

Ja nog e de en djungel när de kommer till träning å mat, man ska gå ner si å så många kilo per verka å man ska få platt mage å tonade armar pumpad rumpa hittan å dittan å faan å hans moster. Ärligt talat så tror ja att ja spyr på allt sånt snart!!!

Ja tränar kontinuerligt å ja äter (enligt de flesta på tok för ofta). Ja tränar för att ja ska funka, kroppsligt-då ja har ett diskbrock som ja aldrig tänker låta mej bli begränsad i va jag vill. Visst kanske får välja andra vägar än va ja först trott, men skulle aldrig ge upp. Visst har de tagit lite längre tid å viss har de blivit några nitar men nu vet ja hur ja ska träna för att kroppen ska hålla till de ja begär av den. För mej e de precis va min träning handlar om.

-Ja måste ge min kropp rätt förutsättning för att kunna prestera de ja begär av den.

Maten, alla funkar vi olika på mat. Vem som äter vad, när, hur ofta, hur mycket osv. För Mej funkar de så med mat att ja äter ofta, ju aktivare ja är desto oftare äter ja. Ju längre mina dagar är, ju fler ggr äter ja. Ja räknar inte kalorier (Blir knäpp av kalorier) Ja tänker på råvaran, att den är näringsrik, då har jag nytta av den. Ja äter inte sånt ja inte tycker om å ja äter inte sånt som ja av  ”allergier” inte kan äta. Å ibland äter ja onyttigt å skräpmat. Men även där resonerar ja som så att tankar ja fel så kommer ja inte lika långt, jo visst reserven finns ju men den tar men sej inte så värst långt på. Så ja försöker (då ja e expert på å glömma bort å äta) att ha ett bra intag av mat alltid, då funkar iaf jag som så att ja är stark å kan prestera i träning å allt va ja begär av mej själv.

Ingen annan än du själv känner din kropp bäst, man måste bara ta sej tid å lyssna på sin egen kropps signaler.

Men självklart, vem vill inte tappa massa kilon i veckan kunna äta vad man vill få så satans snygg kropp så alla bara svimmar av avundsjuka.. Men de funkar väl inte riktigt så, så ja har bestämt att ja ska va tacksam för de jag är att kroppen bär mej genom de ja begär, å va rädd om den. Ge den de rätta förutsättningarna
Hallå ja ska ju bo i den här kroppen resten av livet så därför måste ja ge mej rätt förutsättningar.

Kommentera