Bra jobbat!

Idag har ja tagit mej en riktig svängom me snöslungan 😉 ja hej va den gick fort. Ja va som en vante flygande efter den..hihi men jäklar va bra de vart på gården efter sisådära två timmars slit!! Så nu e ja nöjd på snöandet.
Fått lite skott idag igen, så nu e vi på g å laddade inför i morron då vi ska ut å köra allihopa =) blir premiär tur för fröknarna skåne =)  ska bli spännande å känna på dem.

Själv har ja vart på gymmet å kört tabata träning, jäkligt effektivt å bra för hjärnan =)  Roddmaskin, spinningcykel, stakmaskin å monte styrka på de! Så skönt när man verkligen fått till ett pass som man e så sjukt nöjd me!! Heja heja detta kommer ja köra flera ggr. Då ja inte fixar löpbandet (psyket klarar de inte) så har ja iaf till i morron bokat mej lite special coachning på löpbandet. Fryser ju ihjäl ute så de blir inte så bra. Så i morron blir de en prövning för hjärnkontoret. Men ”coachen” är informerad om min relation till löpbandet! Hmm tror de börjar bli dags å utse en belöning till mej själv när ja väl fixar å träna på löpbandet..Gäller bara å komma på va de ska vara för nåt  =)

 

Kommentera