Träna träna träna-ät

Idag har de varit full rush i Monster stallet, 6 av 7 möjliga ut! Å riktigt riktigt bra e de att vi har vår pensionär, Roffe till hjälp. Hade vi inte haft han så hade de blivit riktigt trixigt å få ihop de. Så tur för oss att vi har han.
Nu hästarna Jill Brodda å Soffi Nock skötte sej superb på premiärturen, Carmen fick köras ihop me dem som e van å köras efter våra vägar. Men som sagt dom skötte sej fint å de ska bli sååå spännande å se hur de utvecklas!!!
Tur nr två va Jerva, Lilliht å Monsun, vart även de en bra tur. Lilliht tar sej bättre å bättre för varje träning. Jerva verkar va tillbaka i de rätta gängorna å Monsun flyter de på fint för. Banjobb väntar för Jerva å Lillith på lördag, riktigt spännade.

Ja hade dejt me löpbandet idag, å tro de eller ej men nog fasen fixa ja de idag!!! Intervaller i backe. Å me tips från coach kommer de möras vidare på bandet i tuffa backar. Allt för å få upp löpstyrkan maximalt å utan å knäcka mej i huvet. De kommer bli bra detta. Å styrkan får ja in vid varje konditionspass så ja kommer bli snabb som en vessla å stark som en björn =) =) hihi.
De blir intervaller i morron igen för å blåsa ur ordentligt, fredag e vila så de känns najs.
Bara ja kommer ihåg å verkligen äter! I mitt fall viktigast av allt då ja inte har problem me å komma iväg på träning eller träna hemma. Utan problem me å äta tillräckligt för å inte gå in i väggen. (alltså träningsmässigt) tankar ja inte så kommer ja inte fram!!!
Enkel logik men kan va nog så trixigt å få till!!!!

 

Kommentera