Snöigt värre

Tycker inte ja gjort så mycket mer än å skottat snö de senaste dagarna, bra nog trött på evighetsgörat. Men ändå så vill ja ha snön =) den är guld värd för tränandet av hästarna!!! Men nu e de lagom förmycke i mina mått. Hoppas de lugnar sej. Kan nog tom bli så att ja dammar av mina längdskidor å tar mej en tur till Harsa i morron å åker lite, kanske börja me 7,5 km å se hur den känns. Får ju se till å utnyttja snön så länge den e kvar. Hoppas ja kan hitta någon som vill å kan åka me mej =)
Nu e de inte mer än dryga veckan kvar tills Ja å Carmen ska ut i monte igen (om vi kommer med vill säga). Så då passar de fint me längskidor som träning, för de går inge bra för mej på löpbandet. Har verkligen inge psyke till de, ute går de hur lätt som helst men icke på bandet. Har ju provat allt möjligt men de e nån spärr som verkligen inte vill släppa. Skit på ren svenska, typ. Så i de fallet gillar ja inte snön, e lite harig att ja ska halka å knixa till ryggen därför springer ja ej ute nu. Men får kanske bli ett par ice bugs så ja klarar de ändå.
Nu ska de matplaneras, ja är inte riktigt i fas me ätandet. Så bara planera å göra rätt. Man kan ju inte köra bil me bensinlampan tänd hur länge som helst. Gaaah att ja aldrig lär mej!!!!

 

Kommentera